dijous, 28 de maig de 2009

MALALAI JOYA


Avui he anat a la perruqueria i mentre esperava el meu torn, he fullejat algunes revistes, com fem gairebé totes les dones.
Però a mi no m'agraden les revistes del cor, així que per sort hi ha un altre tipus de revistes com "Geo", o una que he vist d'una ONG catalana, i en aquesta revista m'he adonat que hi ha una dona afganesa , com es diria vulgarment, "amb un parell de ..."
Es diu Malalai Joya i era parlamentària en el congrés d'Afganistan i va dir davant de tot el parlament, que mentre hagin violadors i traficants en el parlament ella no podria suportar-lo i que aquests senyors haurien de donar comptes.
Per desgràcia la van expulsar del parlament afganes i ha rebut amenaces de mort però ella segueix sent valenta i diu que no callarà.
Però clar, no hi ha hagut molta propaganda sobre aquesta dona, ja que diu que també les tropes espanyoles s'hauria d'anar d'Afganistan.
Us deixo un enllaç, perque sapigueu algo mès d'ella.
Malalai Joya, jo t'admiro, per mí ets una heroina.
Espero que siguis l'exemple a seguir, no només per les dones afganeses, sinó per les de tot el món.
http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAS&idnoticia_PK=556907&idseccio_PK=1026

dimecres, 27 de maig de 2009

TRICAMPIONS

I a més, jo sincerament m'he emocionat perquè ets català, i això és el millor que li pot passar al Barça, jo sóc catalana i basca i aquests sentiments no es poden evitar i jo estic orgullosa que sigui así
.No canviïs mai.
Mai t'oblidarem.

dilluns, 25 de maig de 2009

PREGUNTES QUE FAIG


Per què no es pot ser d'esquerres i creure en Déu?
Qui diu això?
Ha de ser algun ignorant, perquè Jesucrist va ser el primer revolucionari conegut a tot el mòn.
Probablement Crist, el nostre Senyor, el qual va morir per tots nosaltres, segons les Santes Escriptures, jo ho catalogaríem com el fundador d'un moviment d'esquerra, en la seva època.

OLEOS NOGUES

OLEOS NOGUES:
Es un pintor que no es conegut, pero a mi m'agrada molt. La seva obra, simplement es diferent.

LA NOSTRA CREU


Un gran home, un exemple a seguir, i nosaltres no hem de ser menys, hem de lluitar pels nostres drets, un treball ben retribuït, però nosaltres també hem de saber complir, perquè ells no tinguin excuses per acomiadar o menysprear.


Perseguit per les bruixes del sistema de l'època, es va enfrontar en gran part als esteriotipos del moment, no li faltaven les influències de la seva joventut.
 
Generalitzant, podríem dir, que un cop establert el seu reconeixement popular, va disposar i va tenir l'oportunitat d'expressar-se sota la seva visió d'actor dins del cinema, dels problemes de classe, ideologia política, intel.lectual, que li van tocar viure en la seva època.

CERCA SEARCH

Búsqueda personalizada