dissabte, 9 de novembre de 2013

Tercera guerra mundial. Nosaltres els catalans, guanyarem amb la pau.


Sí, ja sé que alguns us espantareu, no hi ha per tant, simplement hem de fer una reflexió profunda, per començar, suposso que sabeu que tant la 1ª guerra mundial, com la 2ª guerra mundial, la va provocar Alemanya, per sort, las van perdre les dues.
Però ara estem vivint la tercera guerra mundial, y no us extranyeu ni res per l'estil, simplement, Alemanya està fent una ofensiva econòmica contra el sud d'Europa, i crec que tothom s'ha donat compte, primer van crear un grup amable, i ara la sra. Merkel, s'aprofita del seu poder, per quedars-ho tot, semblava una broma de mal gust, però la realitat, és que aquesta broma ja dura massa.
Dit això, no crec que als catalans ens hagi de preocupar ser o no a la Unió Europea, ja que si les seves normes fan que la nostre economía sigui seva i no nostra, no seria just.
Voler la independència d'Espanya és un desitg que ha d'anar més enllà, llogicament si ens treiem la llosa espanyola, serà maravellòs i els catalans ho necessitem. Primer ser independents i desprès ja veurem si ens interessa ser a l'UE o no. Certament hi han altres opcions pel lliure comerç, els catalans no hem de patir, que segurament quan siguem independents, ens vindràn al darrere.
La EFTA, acualment, agrupa els països que van preferir no ingressar a la Unió Europea: Liechtenstein, Suïssa, Noruega i Islàndia.
Catalunya podria estar preparant la seva entrada a la EFTA per l'endemà mateix de la independència, segons algunes fonts polítiques. L'Associació Europea de Lliure Canvi (també coneguda per les sigles en anglès EFTA - European Free Trade Association) és un bloc comercial creat el 4 de gener de 1960 per la Convenció d'Estocolm, com a alternativa a la Comunitat Econòmica Europea (CEE) del 1957, pels països Àustria, Dinamarca, Gran Bretanya, Noruega, Portugal, Suècia i Suïssa. Va entrar en vigor al juny de 1960. El 1961 s'hi va afegir Finlàndia el 1970, Islàndia i el 1991, Liechtenstein. El seu objectiu consisteix a afavorir l'expansió econòmica i l'estabilitat financera de tots els seus membres.
Després que alguns estats abandonèssin l'EFTA per entrar a la CEE (com ara la Gran Bretanya, Dinamarca, Portugal, Àustria, Suècia i Finlàndia), l'EFTA s'ha reduit a un selecte grup d'estats amb el més alt nivell de vida del continent europeu: hi romanen dos països alpins (Liechtenstein i Suïssa) i dos països nòrdics (Noruega i Islàndia). Per tant, Catalunya seria l'únic país mediterrani en formar-ne part. A més, Espanya mai en podria boicotejar l'ingrès perquè mai n'ha estat membre. 

D'altra banda, cal tenir en compte que l''EFTA pertany a l'Espai Econòmic Europeu (EEE), que va començar a existir l'1 de gener de 1994, amb motiu d'un acord entre països membres de la Unió Europea ( UE ) i de l'Associació Europea de Lliure Comerç ( EFTA ). La seva creació va permetre als països de l'EFTA poder també participar en el mercat interior de la Unió Europea sense haver de adherir-se a la UE.

Tanmateix, Suïssa, com a membre de l'EFTA, per la seva banda, també va rebutjar per un 49,7% entrar a formar part de l'Espai Econòmic Europeu en un referèndum nacional celebrat el 6 de desembre de 1992. Actualment les relacions d'aquest país alpí amb la UE estan regides per un conjunt de tractats bilaterals com a membre de l'acord Schengen des de 2008 .

diumenge, 3 de novembre de 2013

PUBLICITAT ENGANYOSA O TERCERA VIA

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/10/enquesta_ami_96732.php

 A la primera imatge teniu el sondeig pel qual va guanyar el sí a la independència.


Els espanyols estàn preocupats, la setmana passada va sortir una enquesta, que la independència guanya a Catalunya, amb un 58% a favor, i quines coses, aquesta setmana, els de la tercera via es mouen com dessesperats (tant en Duran i Lleida, com l'Herrera, la Camats i en Navarro).
Aquests de la tercera via ens enganyen i us dirè el per què, per fer efectiu el federalisme, millor finançament i demés enganys dintre d'Espanya, la majoria del congrès dels diputats al parlament espanyol, hauria d'aprovar primer la reforma de la constitució i desprès aprovar el federalisme a tota Espanya.
A veure, que no vegeu que això és impossible?, ja ho va provar en Pasqual Maragall i el mateix, PSC- PSOE, és va encarregar de fer-lo fora de la Generalitat.
1ª Espanya no es vol federar.
2º Per federar-se, primer s'ha de ser independent.
3º Els que ara no es volen mullar per la independència, no volen canviar res, simplement estàn preocupats per les seves cadires, no pas pel poble català!

I un altre cosa, SOM A EUROPA, som ciutadans europeus, si ens fem independents, continuarem sent europeus.  Cap norma dels tractats de la Unió Europea no estableix expressament què passa quan una part d'un estat membre es constitueix en estat independent. 
L'UE, per què us preocupa, al cap i a la fí, les polítiques europees no ajuden al sud d'Europa. Hi ha una opció, és diu l'EFTA.
Quan siguem independents,l'UE o qui sigui, no us preocupeu, ja ens cridaràn al seu costat.
El problema no és sortir d'Europa (cosa impossible), el problema és continuar dintre d'Espanya, que no podem oblidar que és una dictadura portada pel PP i el PSOE (no més votem cada quatre anys), i els altres partits que surten, son el mateix, MAI VOLDRÀN LA NOSTRA LLIBERTAT!! 
Si volem ser independents, no hem de demanar-ho a ningú, ho hem de fer els catalans i desprès ens pendràn seriossament al mon.
I la pregunta del referèndum ha de ser per la INDEPENDÈNCIA, més de 2 milions de persones hem sortit al carrer, via manifestació o via cadena, i ho hem mostrat ben clar!
Ara, que no ens enganyin, els mateixos que no volen perdre els seus privilegis, ells no miren pels nostres drets, miren per les seves cadires i sous,sobresous, etc.
1ºPer que és molt fàcil ser d'esquerres i tindre seguretat privada a casa seva (ICV).
2º Per mantindre privilegis o hotelet a Madrid (Duran i Lleida)
3º El que amb la dita vol fer les dues coses -Nedar i guardar la roba- (Navarro)

Cap d'aquests tres exemples els hi preocupa la sanitat  gratuïta, l'educació o la democràcia.
SI FOS AIXÍ, NO ELS HI FARIA POR, PREGUNTAR SIMPLEMENT PER LA INDEPENDÈNCIA!! 

CERCA SEARCH

Búsqueda personalizada