dilluns, 19 d’octubre de 2009

GRIP A

És absurd el que es fa amb la grip A
Aquest és el títol de la contraportada del el diari de Catalunya de farà unes dues semanas.Primero que res dir que qui ha fet aquestes declaracions en el vídeo és una monja benedictina del Monestir de Sant Benet de Montserrat i és doctora en teologia, però també mèdica internista i doctora en salut pública, és a dir, no és cualquiera.Teresa Forcades va estudiar medicina a Barcelona i es va especialitzar en medicina interna als Estats Units. Es va doctorar en salut pública amb una tesi sobre les medicines alternatives.
El que vull dir amb això és que cal escoltar-la, perquè és una especialista en la matèria i no segueix cap interès econòmic, cosa que els governs, entitats farmacèutiques, mitjans de comunicació ia saber qui més, sí que persegueixen interessos econòmics i polítics.
Una de les coses que diu és que la grip A és una combinació de la grip comuna amb la grip aviària, és a dir, una malaltia que es contagia ràpidament combinada amb una malaltia mortal, i això, que pot originar?, Doncs molt senzill , una grip mortal i més de molt fàcil contagi.
¡Val la pena que ens vacunem?, O és que volen matar-nos directament i sobre obligar-nos a fer-ho.
Us convido a veure aquest vídeo, perquè val la pena ecucharla, no és una xerraire, és una senyora, que està casada amb Déu i no amb ningú terrenal.
També hi va haver un altre diari "La Vanguardia" que es va dedicar a criticar, per què?, Els escriptors de "La Vanguardia" han provat la vacuna?, Ha de ser que la vacuna que els han donat, és econòmica o per "seguretat". Per què no diuen que aquesta senyora és doctora, i només comenten que és monja?
Diuen que per què les persones creiem més en les informacions d'internet que en els polítics,, els metges, les farmacèutiques, els mitjans de comunicació?. Doncs molt senzill, vosaltres els periodistes, no tots, per sort, esteu venuts als polítics, als poders econòmics i socials. Aquesta senyora no es ven, i això fa mal.

CERCA SEARCH

Búsqueda personalizada