divendres, 11 de setembre de 2009

DANYS COL-LATERALS

 
Què són els danys colaterals?
Són persones que resulten ferides o moren sense tenir res a veure amb el conflicte, és a dir, civils, gent que fan la seva vida i que intenten guanyarsela  el més honradament possible, sense fer mal a ningú, però per desgràcia sempre hi ha algú amb ganes de guerra, que no els importa el que li passi a les persones innocents i passen per sobre de qui sigui per aconseguir els seus beneficis.
Malauradament aquesta famosa frase és utilitzada tant pels terroristes i els governs, i tan hipòcrites són uns com els altres.
 
Us posaré un exemple:
 • Una nena que encara no arriba als cinc anys, la evacuen d'uns de tants bombardejos a les zones civils, durant la invasió d'anglesos i nord-americans, això de moment va passar a l'Iraq, durant el mandat de Bush i els seus aliats.
  La mort o resultar ferit qualsevol altra ésser humà, ens faria de fer reflexionar, no podem quedar-nos tan tranquils, els ha tocat amb ells, però l'única diferència, es que nosaltres vivim aquí i ells allà, però tots som éssers humans i mai no se sap qué pot pasar.
  Al Àfrica també cada dia moren nens de fam i nigú fa res, les organitzacions que diuen que són humanitaries, què fan?, per què encara hi han persones que es moren de fam?
  Això fa fàstic, simplement crec que tot és un negoci i res més, els països capitalistes som uns hipòcrites, d'una banda les grans empreses i els seus mitjans de comunicació presumeixen de democràcia i llibertat, però llibertat per a qui ia costa de quantes vides més?
  E.E.U.U. gasta a l'any 600 milions de dòlars en despeses militars, mentre uns 15 milions de nens moren cada dia de fam cada any, els beneficis de la guerra semblen més importants que les vides de les persones.

  CERCA SEARCH

  Búsqueda personalizada