dimarts, 17 de setembre de 2013

Evolució de l'Europa dels Estats a l'Europa dels Pobles


Crec que és evident que el món ha evolucionat i continuarà evolucionant, evidentment tot té una data de caducitat i ningú s'ha d'espantar, al contrari.
Fa 2.000 anys no existíen els estats com avuí en dia, fa més de 1.000 anys ja existeix Catalunya, i a l'història d'Espanya mai n'han parlat, evidentment per por a que els catalans puguessim tindre la consciència nacional i de país.
Espanya no ens podrà impedir de cap de les maneres que el món evolucioni, tant si l'agrada com si no.
A més d'això, no només estem en un estat que ens anula com a catalans, com a cultura, si no que a més aquest estat espanyol està viciat amb la corrupció i és bona sempre una revolució cada 50 anys, per que si no estariem com fa 2.000 anys.
Per supossat i per culpa també de que encara som a Espanya, també hi ha corrupció a Catalunya, per que la porqueria, per desgràcia, sempre s'escampa.
Però si deixem formar part d'un estat corrupte, segur que podrem fer neteja més fàcilment, que no continuant dintre d'Espanya.
A més la llibertat i el dret d'autodeterminació, son drets i no podem recunciar amb ells.

diumenge, 15 de setembre de 2013

Manifestació i Cadena per la Independència

L'èxit de la Via Catalana per la Independència., així com les diferents manifestacions han sigut evidents, molts independentistes es van quedar a casa, o estaven treballant o a l'hospital, més que res ho dic, per que, aquestes persones que per diferents motius no han anat als diferents actes, també formen part de la majoria silenciosa independentitsta, jo vaig anar a la cadena i a la manifestació per la independència.

Els hi diria, a aquests que encara s'enroquen a les seves cadires, que ens deixin votar, volem un referèndum vinculant i amb la llei catalana, amb una pregunta clara, INDEPENDÈNCIA, SI O NO.
Ja que, per desgràcia els independentistes no podem votar, això sí que és silenciar una majoria per la independència.

 

CERCA SEARCH

Búsqueda personalizada