diumenge, 16 de gener del 2011

WIKILEAKS VENDETTA



WIKILEAKS VENDETTA

Estan sortint darrerament unes informacions secretes de tots els governs del mon, sobre tot d’Estats Units, i sembla ser que molesta a més d’un. L’ hipocresia dels governs mundials arriba a tal punt, que fins i tot neguen les evidencies.

S’atreveixen a acusar de terroristes a aquestes persones que han tingut el gran valor de treure-ho a la llum de tots els habitants del mon, perquè sigui com sigui, ens afecta a tots. I jo ni molts els considerem terroristes. Personalment, per mi son uns herois, no d’aquests que surten al cinema o als dibuixos, si no, de veritat.

Lo que es una pena, es adonar-nos de que no existeix realment la democràcia, si no que es una fantasma da per tenir-nos controlats.
Jo dic que sapiguem la veritat, que es realment lo que ens farà lliures.

Julian Assange, si llegeixes aquest article, et demano si us plau que segueixis, i no et deixis portar per la por. Moltes gracies en nom meu i de molts que et donem suport. I pren totes les mesures de seguretat necessàries perquè mai tinguis un accident o una cosa semblant.

El congressista republicà per Texas Ron Paul és el primer polític nord-americà que es va expressar públicament a favor del fundador de WikiLeaks, Julian Assange, perquè "en una societat lliure es suposa que sapiguem la veritat" i ha manifestat que "En una societat on la veritat es converteix en traïció a la pàtria, llavors estem en greus problemes.
Per que els governs, en general ens volen enganyar? Que pretenen? Que els justifiquem? Que els votem?. Doncs, si al menys pretenen que els votem. Que ens diguin la veritat, que vagin a favor del poble, no a favor dels seus interessos, perquè en realitat, no son els nostres interessos, al menys no ho pregunten, i si no ho pregunten, es que realment no existeix la democràcia a cap lloc.

Perdoneu que sigui tan radical, però, últimament m’estic assabentant de moltes coses, jo si que hi crec en la democràcia i en els seus valors, com ara, l’ igualtat, respecte per totes les diferencies, transparència dels governants, i la millor de totes la llibertat. I la veritat es que últimament, sobretot aquesta última està molt limitada.
Perquè, a veure, Bradley Manning lo que va fer per mi, va ser una heroïcitat, i que sàpiga que jo i moltes persones estem amb ell, aquest xicot si es és un heroi americà, però, per desgracia, els mateixos que es vanaglorien de ser el país mes demòcrata del mon, son els mateixos que la estan ensorrant.

I no només crític al govern nord-americà, sinó que, per desgràcia, hi ha molts més, per exemple, el govern espanyol, encara no ha aclarit qui mato a José Couso?, Que era un periodista que estava a l'Iraq, en realitat va ser un militar nord-americà, però clar, això els poderosos Estats Units no ho pot reconèixer, i el govern espanyol i el nord-americà, s'han posat d'acord, compra no acabar mai la recerca, us deixo un enllaç. José Couso

CERCA SEARCH

Búsqueda personalizada