divendres, 10 de juny del 2011

PRESSUPOSTOS CATALUNYA INDEPENDENT


SI presenta els Pressupostos de l’Estat Propi com a esmena a la totalitat als pressupostos de la Catalunya autònoma que ens porten “al precipici” i “al risc d’intervenció”
Solidaritat Catalana per la Independència ha presentat aquest matí una esmena a la totalitat dels pressupostos presentats per CIU per aquest 2011 i ha presentat el Pressupost de l’Estat Propi. Solidaritat considera que lluny de redreçar el rumb, el pressupost que han presentat CiU és un pas més cap a la fallida financera, amb el risc de fer-la extensiva al sector privat atès que l’Estat espanyol continua recaptant el 95% dels impostos i es manté un Espoli Fiscal d’entre el 7,9%  i el 9,8% del PIB (entre 16.170 i 20.010 milions d’euros). El diputat, Uriel Bertran, ha presentat el pressupost explicant que representa un escenari alternatiu per a generar un nou estatus polític i demostra que es pot presentar un pressupost molt superior al de CiU sense generar dèficit perquè els ingressos són superiors a la despesa amb l’Estat Propi”. El pressupost de l’Estat Propi comporta un increment dels ingressos del 95% i de les despeses del 55% sense generar dèficit.

Tot això i més surt a la web de Solidaritat Catalana per l'independència.
Penso que ja hi ha prou, no podem consentir aquest tractament que tenen els espanyols amb nosaltres.
No no més això, si no que, si nosaltres no camviem l'història, les següentes generacions, continuaràn petint les consequencies, que com hem vist aquests darrers anys, ens han portat a tindre aquest dèficit creat pel Estat de les autonomies.
També us deixo un altra enllaç, que és un blog d'una catalana que viu a Castella, i vol i jo també vui que tot el mon ens conegui, per això escriu amb anglès.
Conèixen els escocesos, vascos, gallegs etc. Però a nosaltres els catalans ens conèxen molt poc, el blog és diu Help Catalonia
També ens avala l'Universitat de Harvard, fins i tot, la Comunitat Europea reconeix que Catalunya fa un esforç desdesurat en comparació a la resta de comunitats autònomes.
Hi han tantes i tantes raons per tindre la nostra independència, que ja ho sabeu, fins i tot el Sr. Pujol ho ha admès.

CERCA SEARCH

Búsqueda personalizada