dimecres, 8 d’agost del 2012

NOSALTRES NO DEMANEM PERDÓ PER SER CATALANS

A Catalunya, darrerament tots estem molt cansats de pertànyer a un país que no ens estima, en cap aspecte, bé, si pels diners i pels esportistes.

Nuria Picas al mes de juliol del 2.012, va anar al campionat del Món de Marató de Muntanya amb una estelada.
Però aquest gest no el va puguer repetir a l'entrega de medalles pels advertiments de la federació espanyola.
La Nuria va dir "vaig actuar guiada pels meus sentiments", que no son uns altres que els que representa la bandera estelada. I a més, com a una bona patriota catalana, va dir, NO EM PREOCUPA, SI NO EM TORNEN A CONVOCAR A LA SELECCIÓ ESPANYOLA.

Per la meva part, jo t'aplaudeixo Nuria!!

La darrera notícia esportiva ha sigut protagonista Àlex Fàbregas, que l'unic que ha expressat és el nostre sentiment independentista, es a dir, "jugo amb Espanya, per que no tinc altra remei, el meu sentiment és que soc català i no sento el mateix escoltant l'himne espanyols, que els Segadors". Això li ha costat tancar el conte a twitter, però tranquil Àlex, no estàs sol, tens un poble al darrera que et recolza i pensa com tu, li vam demostrar molts internautes, tant a facebook, com a twitter.

Seria llògic desitjar que tots els esportistes catalans fesin el mateix, per que la veritat, és que tota la vida, ha estat lligat l'sport i la politica, si no, QUE PINTEN LES BANDERES??

També seria llógic desitjar que el nostre President, que sí, d'acord, te una majoria de vots al Parlament, que avalen la seva gestió, però no hem d'oblidar que hi ha una majoria independentista, no no més al seu partit, si no a tota la societat catalana. I aquesta majoria independentista del seu partit va vitorejar quan van guanyar les eleccions amb crits d'INDEPENDÈNCIA.

I ara amb aquests votants els ha desabut, i a més cada cop la majoria independentista és fa més visible, degut a la seva aliança amb un partit, que no estima ni estimarà mai Catalunya.

Per tant, no més falta un gest, un acte de valentia, per que si fos així, el nostre President també tindria un poble al darrera que l'avalaria i el recolzaria.

CERCA SEARCH

Búsqueda personalizada