diumenge, 30 d’octubre del 2011

PER LA INDEPENDÈNCIA. LA UNIÓ FA LA FORÇA

Deixem-nos de baralles estúpides que no ens porten en lloc. Que si jo soc d'esquerres i tú de dretes, l'altra de centre, i qué?. Mentres Espanya se'n riu de com ens barallem, mentres cada dia ens roben els diners que tan esforços en estan costant, mentres Catalunya s'enfonssa cada dia més a la pobressa i a la mort.
Estic farta de sentir que si ERC vol protagonisme, o SI, o CIU, o qui sigui, ja hi ha prou!!
Tots els cors catalans estan petint, mentres els partits polítics es preocupen per les potrones dels nassos i Catalunya s'esta morint, no podem més!!!

Polítics, això va per vosaltres: dexeu de marejar la perdiu, que si la culpa és d'aquest o de l'altra, nosaltres no tenim temps, Catalunya s'esta morint, mentres vosaltres no feu res important, uniu-vos per la independència, tan se val d'on vinguin si de la dreta o l'esquerra, ESTEM D'ACORD. INDEPENDÈNCIA!!

Hi ha un 45% a favor de la independència i un 27% en contra, donçs ja tenim la majoria, qué passa???
Tots els polítics sabeu de sobres, que no ens deixaran fer cap concert económic, ni pacte económic, si us plau, no ataqueu la nostra intel.ligència, l'història és tornara a repetir. Espanya no més té una resposta. NO.
I ho sabeu, no enganyeu més al poble català!!

Ataquen la nostra llengua al  País Valencià, a les Illes i ara també a Catalunya. Despertem!!

Hem de demanar perdó per ser catalans, hem de deixar que uns altres visquin millor, a camvi de qué?. Jo no és que demani res a camvi, però Catalunya quan més temps esta a Espanya, més pobre és!!

La manera és molt sencilla, ens unim tots els independentistes, tan se val, de quin partit siguem i fem un front comú per la independència. Haig de dir que la independència no és un capritxi, és una necessitat.

Des del meu recó demano a tots els catalans i a tots els que visquin a Catalunya, que si de veritat, volem per les nostres famílies una prosperitat, un futur millor, tingueu en compte, que l'únic camí és la independència. Que tothom tingui una oportunitat real, aquí a Catalunya i pugui parlar l'idioma que vulgui. Això sí, la llengua vehicular ha de ser el català, perque és l'única manera de no perdre la nostra identitat i tampoc demanem a ningú que perdi la seva.

Jo, per la meva part, no vui tindre nacionalitat espanyola, però el que la vulgui conservar, podra tindre doble nacionalitat.

Espanya no ens estima, nosaltres hem de fer el nostre propi camí.

Ara, també diuen que ja no cal bombardejar Barcelona, que ens tenen ben acollonits, donçs jo dic NO. I molt catalans també. El Sr. Pujol ho va dir els catalans, no més ens tenim als catalans, així que menys por i fer un referéndum i si no ens deixen, que tampoc crec que ens deixin, DECLARAR LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA AL PARLAMENT.

Tothom sap més o menys el himne del Barça, per això han triomfat. TAN SE VAL D'ON VENIM!! Donçs això, tan se val si ets de dretes o d'esquerres, també dic a les associacions per la independència, siguin quines siguin, i la societat civil. TOTS UNITS PER CONSTRUIR EL NOSTRE ESTAT PROPI!! CATALUNYA!!

CERCA SEARCH

Búsqueda personalizada