dissabte, 28 d’abril del 2012

Tots els polítics catalans han de tornar el teletac


Parlar és molt fàcil, lo realment difícil és actuar, sobre tot pels polítics. I si volen que realment creguem amb ells, han de fer costat a la ciutadania, com?. Doncs, simplement renunciant al seu teletac, que els permet passar gratuïtament els accessos a les autopistes. Si realment tots som iguals, bé, doncs a demostrar-ho.
Els únics que ho han demostrat han sigut els diputats per Solidaritat Catalana per la Independència, que son, Alfons López Tena, Uriel Bertran i Toni Strubell, la resta de partits polítics, res de res. Això no és just!!


Com excusa, diuen, "és una eina de feina", i jo pregunto, i?. Les meves eines de feina, les paguem dels nostres honoraris, no dels imposstos que paga el poble.
Volem que tots els polítics catalans ho facin!!


Aquí us deixo la pàgina de facebook de Prou Peatges.https://www.facebook.com/proupeatges

I aquí us deixo l'esdeveniment que és farà al peatge de Vilasar  https://www.facebook.com/events/260298240732893/

La revolta ha començat, no ens podem fer ara enrere, les multes no ens ha de fer por, per que si ho fem tots de cop, no hi han nassos de fer-ho a tothom.



Si proclamessin l'estat, és solucionaria la majoria dels problemes,però això no passarà ni avui,ni demà i potser,ni demà passat. Si la gent no es mou,si no lluitem,no passarà res. Les coses canvien,quan la gent es mou,protesta i surt a plantar cara. Què farem,ens quedarem a casa,amb la cua entre cames ?? invoquem l'esperit de Sant Jordi,desperta ferro !!! i el dia 1 tothom als peatges !! i el dia 5 tots a plaça Sant Jaume.


CERCA SEARCH

Búsqueda personalizada