dilluns, 4 de juliol del 2011

CORREDORIA D'ASSEGURANCES

CORREDORIA D'ASSEGURANCES
ASSESSORAMENT FISCAL, PLA DE PENSIONS I
INVERSIONS.
LI FEM UN ANÀLISI COMPARATIVA DELS SEUS
ASSEGURANCES AMB LA MILLORS COMPANYIES AMB LES QUE
TREBALLEM. AMB UN SEGUIMENT I UN
ASSESSORAMENT PERSONALITZAT, SENSE COMISSIONS NI
CAP COST.
Més informació:  endcompany@yahoo.es


MANIFESTACIO INDEPENDENCIA 9 DE JULIOL 2011

Aquesta oportunitat no l'hem de desaprofitar, ara és quan cal demostrar que el nostre país és capaç de tirar endavant. Espanya, des de fa més de 30 anys, com a comunitat autònoma, ens ha demostrat que no els interessa que Catalunya tiri endavant, i després de la sentència de l'Estatut d'Autonomia, és clar que cada vegada ens aniran delimitant més el nostre possible autogovern. Cada vegada, se senten més veus, dient que les autonomies no surten a compte, bé, llavors el millor serà que els catalans siguem independents i així Espanya no haurà de preocupar-se per Catalunya.
La nostra veu, en l'enquesta del CEO, es va sentir, amb un 43% a favor de la independència de Catalunya, però això encara no s'ha vist enla carrer, i ho han de veure.
Segurament, moltes persones diu, "no servirà de res", "no ens escoltaran". Mireu, si no sortim el dia 9 de juliol a demanar el que és nostre, segur que llavors, no ens escoltaran.
Fins fa molt poc, ningú protestava i res es feia per canviar les coses. Ara, que estem començant a despertar, no ens quedem adormits, si no serà molt pitjor per a Catalunya. L'any passat el 10 de juny de 2010, sortim pel nostre dret a decidir. Ara toca independència, no hi ha altra sortida, que forçar als nostres polítics que la facin possible. Pot ser, que alguns partits no donin suport oficialment aquesta manifestació, però això, no ens pot frenar, nosaltres som el poble i hem de demostrar la nostra força i valor.
Deixem de ser covards, siguem valents, i així farem que qui ens representa, tingui forces i valentia, per demanar la nostra INDEPENDÈNCIA.

Per la meva part, tots els independentistes estan convidats, necessitem totes les veus, no importen d'on vinguin, necessitem aquest esperit del Barça, perquè nosaltres som més que un simple país.
I si arribem a aconseguir la independència, llavors, ja decidiran els catalans, qui vol que els governi.





Tot Catalunya

es un clam

som catalans

Tan se val d'on venim

Si del sud o del nord

ara estem d'acord

estem d'acord

una estelada ens agermana.

Catalans al vent

un crit valent

tenim un nom

el sap tothom

CATALUNYA, CATALUNYA, CATALUNYA

Independentistes

Nosaltres decidim

tots unit fem força

son molts d'anys plens d'afanys

són molts cops que hem encaixat

i s'ha demostrat

s'ha demostrat

que mai ningú no ens podrà tòrcer

Catalans al vent

un crit valent

tenim un nom

el sap tothom

CATALUNYA, CATALUNYA, CATALUNYA.

VISCA CATALUNYA LLIURE!!!!


CERCA SEARCH

Búsqueda personalizada