dissabte, 25 d’agost del 2012

11 de Setembre del 2.012. El principi del fí del espoli


L'onze de setembre del 2.012, és una data molt important per Catalunya, ara és l'hora catalans, per que realment tots ja sabem que ni pacte fiscal, ni concert, ni històries autonomistes d'altra temps, no més ens queda una sortida. LA INDEPENDÈNCIA!!



Un dia parlant amb un crack d'empresarials especialitzat en el sector d'empreses de serveis de subministres energètics i assegurances em deia que hi ha tot un protocol no públic per fer que el client no reclami o desisteixi de la reclamació.
La idea consisteix fonamentalment en fer que el client faci la major burocràcia possible i perdi el major temps possible "pel seu be". 
Això em va fer pensar molt en l'estratègia dels partits autonomistes al Parlament de Catalunya.
És ben sabut que quan no es vol fer una cosa, es fa una comissió. Quan no es vol que un tema progressi, s'inicien converses. Quan una cosa molesta se li canvia el nom i se li diu al ciutadà que ho faran pel seu be. Quan no es vol ni abordar un debat es diu que prefereixen parlar de les coses que interessen als ciutadans. Quan no volen arriscar vots o no volen fer enfadar a l'amo espanyol, diuen que no tenen competències.
Quan no es vol fer independència es perden anys fent 2 estatuts i 6 pactes fiscals dient que,, quan ens diguin "no", farem un pla B (que consisteix en tornar a començar).
El problema és que el poble s'ho va empassant...

Un país que té quaranta mil quilòmetres quadrats, exactament igual que Catalunya. Té set milions d'habitants, igual que Catalunya. És envoltat de potències violentes al llarg de la història, igual que Catalunya. És un país que es diu Suïssa. És el més ric del món, el número u en les llistes de competitivitat i no té ni accés a mar. En aquest mateix context de crisi, Catalunya podria ser igual, un estat perfectament pròsper i competitiu.

I el nostre govern, el nostre molt honorable President, si venen o no, no ens ha d'importar, per que som nosaltres els que hem fet la nostra decisió de tirar endavant amb la independència. Per la meva part, si vinguessin seria un gest, però això, res més, i si no venen quedaran ben retratats.

Nosaltres som la societat civil, som els que patim la crisi, som els que ens indignem amb el maltracte tant a la nostra llengua, com a la nostra cultura, com a les nostres infraestructures i l'espoli que patim, nosaltres ho suem molt més, siguem del partit polític que siguem, no importa, anem tots a una!!

A més també volia senyalar, que aquests dies seran més difícils, els espanyols ens voldran convèncer de que no ens anem, però recordeu ho faran com sempre, amb mentides, injuries, notícies manipulades, notícies malintencionades (creant racisme, odi, etc), us demano, NO FEU CAS!!

Inclús, intentaran ficar-se entre nosaltres per fer-nos mal moralment, i ara més que mai CATALANS HEM DE ESTAR UNITS PER LA INDEPENDÈNCIA!!.

Aquí teniu l'esdeveniment de facebook de la Manifestació Unitària de l'11 de Setembre del 2.012, per la Independència per assolir l'Estat Propi!! Afegir.vos, convideu, envieu mails, compartiu i digueu a tothom al vostre abast que vinguin, és molt important!!

#11set2012CAT9estat#nipacteniconcert #nomeslaindependencia. Pel twitter, aquest és l'oficial!!


CERCA SEARCH

Búsqueda personalizada