dilluns, 1 de juny del 2009

DEU I DARWIN


















Quan jo estudiava em van preguntar a classe si crèiem que creure en Déu ia la teoria de Darwin era compatible, jo vaig ser l'única que vaig dir que sí.
No sé per què la gent insisteix a separar teories, per a mi és totalment compatible, ja que és lògic pensar que l'ésser humà ha tingut una evolució, perquè el que cregui que venim del fang, és que no sap interpretar la Bíblia. La Bíblia i el Nou Testament són plens de metàfores, per tant, no s'ha de llegir literalment, sinó interpretar com un missatge que Déu ens va donar, i ens va donar un do especial, el millor que a qualsevol altre animal li va donar.

Així sabem que som afortunats i hem d'aprofitar-lo per fer les coses el millor possible i ser bones persones. També és lògic pensar que Nostre Senyor li va donar una oportunitat a l'homo sapiens, perquè evolucionés i es convertís en el que és avui en dia.
La ciència en el transcurs dels anys es dóna compte i dóna a conèixer tots els seus estudis, avenços i investigacions en general, dins les quals, està més que provada l'evolució de les espècies. Així com, està demostrat que gran part dels esdeveniments històrics, segons la religió, encertadament com el diluvi, es comprova tant per la part religiosa i científica.
La religió ho constata dins de l'Antic Testament com interpretació i la part científica ho constata com una evolució de la Tierra.Es dir, en general, el que per a nosaltres és totalment normal, aquesta harmonia que hi ha entre la religió i l'evolució, per a Darwin , quwe va ser qui va exposar aquestes teories, no només els més creients, sinó que la part intel.lectual i científica de l'època se li van posar en contra.
El que encara està per demostrar és el misteri de la vida, que és aquest gran baula que hi ha entre tots els coneixements que hem descobert fins ara i la vida en si mateixa, és dedcir, d'on va sortir la primera llavor?. Això per als creients ho tenim fàcil, en què Déu va proporcionar la llavor i la resta és la teoria de Darwin.

1 comentari:

Elias Thalassis ha dit...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ .Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ

CERCA SEARCH

Búsqueda personalizada