dimarts, 11 d’agost del 2009

EL TEMPS ESTIVAL

El temps estival, paraula màgica per tots els amants del oci i els temps lliure, parlem d'un tant per cent molt elevat, jo m'atreviria a dir que ens agrada a tots en gran manera.
Uns per practicar els seus esports favorits, uns altres per viatgar i adquirir coneixements d'altres cultures, uns altres per disfrutar i estar més a prop de la natura i després un altra tant per cent , que també són amants en part o en la totalitat d'aquestes activitats
Però ai! senyors meus, en paraules col · loquials, el cinturó està tan estret i hem hagut de fer tants forats nous, que pràcticament estem a punt d'arribar a la sivella.

Si abans gaudiem d'un mes de vacances, ja sigui juny, juliol o agost, i alguns al setembre amb el transcurs d'una dècada, hem anat retallant dies fins i tot setmanes d'aquestes joioses vacances, no perquè ens agradi treballar, (que si, com treballadors, ho som i som bons), el cas és que en aquest període de trenta dies, ja no podem gaudir d'allò ques ens agradava i solíem fer.


Alguns diran: "és que les vacances es reparteixen entre Setmana Santa i Nadal i alguns ponts durant l'any", que coincideixi per agafar dos o tres dies, però amics meus, treballadors de tota la vida, de qui estem parlant?, De els treballadors de l'ensenyament, directius, executius, gerents d'empresa i també funcionaris.
El treballador normal, que és el que fa que es mogui l'engranatge econòmic, és el que pateix les conseqüències i el que se sacrifica dies i setmanes de les seves vacances, tot per aquesta crisi galopant i angoixant.
Tornem altra vegada a la platja, a la muntanya, o per a una cuneta a la carretera a menjar-nos l'entrepà o tornar a omplir la carmanyola, muntar la taula plegable amb les seves cadires i posar-nos a menjar el menjar fet a casa.
Resumint, tornem a la dècada dels 70, això és progressar?


8 comentaris:

Unknown ha dit...

ESTOY DE ACUERDO CON VOS. IGUALMENTE HE APRENDIDO CON LOS AÑOS HA DISFRUTAR LA VIDA DÍA POR DÍA.
UN ABRAZO DESDE LA PAMPA ARGENTINA

HEALTH CARE ha dit...

Hi nice blog.

© Cristina de Araújo ha dit...

gracias por me seguir no blog,
abraços, T!na

Unknown ha dit...

Hello friend,
Thank you for visiting my blog.
It's good to be back in your blog again. I am now following you on Blogged. Let's keep in touch.
PS>: Sorry cannot say in Spannish, anyway Blogging is universal right?

Principe Encantado ha dit...

Hola Ana, me gustaba que lo visitó gran parte del contenido
tu blog, felicitaciones por el trabajo tan maravilloso.
Su puesto es magnífico gustaba. Excelente.
Mis mejores deseos y mucha protección.
Encontrarnos siempre allí.
Estoy esperando por su visita.
En cada uno de nosotros es un secreto, un paisaje interior con llanuras inviolables, los valles del silencio y refugios secretos.
Abrazos fuertes

merapiku2911mt ha dit...

beatiful blog, i'm sorri i don't know about your language, thx

andreys2911mt ha dit...

beautiful blog

Graf n' Arq ha dit...

Hola, visitandote desde blogcatalog.
Suerte!

CERCA SEARCH

Búsqueda personalizada