divendres, 11 de setembre del 2009

DANYS COL-LATERALS

 
Què són els danys colaterals?
Són persones que resulten ferides o moren sense tenir res a veure amb el conflicte, és a dir, civils, gent que fan la seva vida i que intenten guanyarsela  el més honradament possible, sense fer mal a ningú, però per desgràcia sempre hi ha algú amb ganes de guerra, que no els importa el que li passi a les persones innocents i passen per sobre de qui sigui per aconseguir els seus beneficis.
Malauradament aquesta famosa frase és utilitzada tant pels terroristes i els governs, i tan hipòcrites són uns com els altres.
 
Us posaré un exemple:
  • Una nena que encara no arriba als cinc anys, la evacuen d'uns de tants bombardejos a les zones civils, durant la invasió d'anglesos i nord-americans, això de moment va passar a l'Iraq, durant el mandat de Bush i els seus aliats.
    La mort o resultar ferit qualsevol altra ésser humà, ens faria de fer reflexionar, no podem quedar-nos tan tranquils, els ha tocat amb ells, però l'única diferència, es que nosaltres vivim aquí i ells allà, però tots som éssers humans i mai no se sap qué pot pasar.
    Al Àfrica també cada dia moren nens de fam i nigú fa res, les organitzacions que diuen que són humanitaries, què fan?, per què encara hi han persones que es moren de fam?
    Això fa fàstic, simplement crec que tot és un negoci i res més, els països capitalistes som uns hipòcrites, d'una banda les grans empreses i els seus mitjans de comunicació presumeixen de democràcia i llibertat, però llibertat per a qui ia costa de quantes vides més?
    E.E.U.U. gasta a l'any 600 milions de dòlars en despeses militars, mentre uns 15 milions de nens moren cada dia de fam cada any, els beneficis de la guerra semblen més importants que les vides de les persones.

    14 comentaris:

    Nothing Profound ha dit...

    Yes, it's tragic. Money and profits seem more important than saving lives.

    Principe Encantado ha dit...

    Amigo, não deixe que outras pessoas definam seus objetivos. Há muitas pessoas
    que escolhem seus objetivos com base naquilo que os outros pensam. Em vez disso, descubra quem você é realmente, o que deseja e estabeleçaseus princípios e objetivos com base naquilo que realmente lhe importa.
    Para ser feliz não é preciso ter sucesso em tudo o que se faz. Mas é essencial acreditar que se tem controle sobre a própria vida.
    Abraços forte

    Strategicus ha dit...

    beautiful blog ,cheers

    Mahmood Syed Faheem ha dit...

    Let us for end of all wars.Best wishes. pl.visit my blogs.

    Anònim ha dit...

    you right!!, that why i hate that people. they speak about humanity but their humanity was non.

    http://cintaibumikawan.blogspot.com

    Hyderabadiz ha dit...

    Thanks for pointing at the Google Translators' button. It must be up (top side), now it is hidden below few other gadgets. Consider moving it up.
    Good job. Keep up.

    Hyderabadiz ha dit...

    Thanks for pointing at the Google Translators' button. It must be up (top side), now it is hidden below few other gadgets. Consider moving it up.
    Good job. Keep up.

    CPI Brasil (Roy Lacerda/Editor) ha dit...

    ANNA, bravo!bravo!Mui bueno su blog. Gracias p/ la visita. Salutos.(Equipe)

    JOSH NOJERROT ha dit...

    Gracias por añadir tus huellas a mi caminar, sin ellas no hubiese podido llegar a saber de ti, es un placer conocerte y seguirte...

    Abrazzzusss

    Cesc Ginesta ha dit...

    Ón hi hà un soldat americà, la gent del poble mora assasinada. Cruel realitat.

    Les dades del darrer pàrraf del teu article no són correctes. I faltan muntanyes de "zeros" en el tema dels diners i no es gaire llegible la morts dels nins. De totes formes, fan falta més articles com aquest.....

    Cesc

    Keachy ha dit...

    buenas dias,
    your blog is so nice! gratias..

    GoddessDionna ha dit...

    Interesting blog, I am now following you. Check out my blog and follow me, if you will. www.goddessdionna.blogspot.com

    <3
    TheGoddessDionna

    Principe Encantado ha dit...

    Vim lhe fazer uma visita e te desejar um ótimo final de semana.
    Abraços forte

    Fiorella Valera ha dit...

    Hola y gracias por la visita, ya esta devuelta, un beso y saludos.

    CERCA SEARCH

    Búsqueda personalizada