dijous, 29 de març del 2012

NO VOLEM SER ASSIMILATS



El catalans no volem ser assimilats, volem la nostra nació lliure i pròspera, volem que les nostres empreses, les nostres infraestructures, els nostres habitants guanyin el que és mereixen, es a dir, el que ens guanyem.


Els catalans fa anys que estem farts, i ara ja estem cansats del espoli que patim, nosaltres paguem autopistes, més que ningú, i ara, també volen que paguem les seves autopistes, ja hi ha prou!!

No paguen, no ens estimen, no ens escolten, no ens volen entendre, ni tan sols el nostre idioma. No senyors, nosaltres no som els dolents, som els que paguem per tot, som els que mantenim aquestes persones, que ni tan sols entenen el nostre fet diferencial,.

Durant molts anys ens han ensenyat fins i tot una història que mai ha existit, i a sobre, ara parlen de la seva pepa, com si fos el millor del mon. I és clar, la veritat al final se sap, Espanya va començar a existir al 1812, com estat, per tant, ja hi ha prou, les seves mentides no les aguantem més.

En Jaume Bonet i ara també en Tomeu Amengual, estan fent vaga de fam per la llengua catalana, i encara ens foten en cara, que el castellà esta perseguit, tot son mentides, per fer-nos sentir malament.

Jo vaig cada dia pel carrer, i vagi a visitar empreses i particulars, moltes empreses volen aguantar, fan el possible per treballar de sol a sol, sense descans, i a sobre, alguns demanen un altra crèdit per poder subsistir uns altres tanquen, estan enfonsant Catalunya.

Tots els polítics tenen aquesta responsabilitat de fer ressorgir una Catalunya pròspera i l’única via és la independència, i per desgràcia a la majoria d’ells, no més els preocupa cobrar el seu sou, no els preocupa el sou que cobren els treballadors i que les empreses catalanes van perdent embranzida. Ja no tenim Caixes, és que és per plorar, els espanyols ens estan enfonsant, i la culpa serà nostra si no fem res.

Ja hi ha prou de lamentacions catalans, catalanes, persones que vivim a Catalunya i l’estimem de veritat. Hem de fer la nostra independència, forçar als polítics que facin una declaració unilateral al Parlament, si no, la culpa també serà nostra.

CERCA SEARCH

Búsqueda personalizada