diumenge, 15 de setembre del 2013

Manifestació i Cadena per la Independència

L'èxit de la Via Catalana per la Independència., així com les diferents manifestacions han sigut evidents, molts independentistes es van quedar a casa, o estaven treballant o a l'hospital, més que res ho dic, per que, aquestes persones que per diferents motius no han anat als diferents actes, també formen part de la majoria silenciosa independentitsta, jo vaig anar a la cadena i a la manifestació per la independència.

Els hi diria, a aquests que encara s'enroquen a les seves cadires, que ens deixin votar, volem un referèndum vinculant i amb la llei catalana, amb una pregunta clara, INDEPENDÈNCIA, SI O NO.
Ja que, per desgràcia els independentistes no podem votar, això sí que és silenciar una majoria per la independència.

 

1 comentari:

Carme Rosanas ha dit...

M'ha costat molts dies arribar fins aquí, perquè la cadena de blogs va ser llarga i el temps per llegir tots els posts, és limitat.

Tot i així és un plaer seguir-vos i retrobar aquestes mans enllaçades de blog a blog. I els vostres posts, tots interessants.

Moltíssimes gràcies per participar.

Tenim 315 blogs enllaçats a favor de la independència. Hem pensat de mantenir aquest blog que els agrupa a tots, viu, no deixar-lo callat. I volíem demanar-te una cosa.

Si en algun altre moment tornem a fer alguna activitat conjunta tots aquests blogs, voldries tornar a participar?

Sí és que sí, envia'ns simplement un d'acord o un sí o un OK, a l'adreça nostra i t'enviarem per correu qualsevol iniciativa blocaire que surti a favor de la independència.. avisar-vos blog a blog és molt lent.

cadenablogs2013@gmail.com

Gràcies dobles!!!

CERCA SEARCH

Búsqueda personalizada