dilluns, 9 de setembre del 2013

Parlament Manifestació Diada Nacional

 
Si cliqueu l'imatge teniu l'esdeveniment a facebook on podeu convidar a les vostres amistats!


Dels 193 estats de l’ONU, només 14 van fer un referéndum

La majoria dels estats s’han fet independents a traves de proclamacions o votacions parlamentàries.

I ara per ara, veig molt difícil que Espanya deixés que féssim el referèndum a Catalunya.

Per que no val que els nostres veïns totalment respectables, hagin de votar pel que volen a Catalunya. Nosaltres tampoc ens ficarem en el que volen altres territoris, siguin o siguin.

A part d’això, aquests dies se sent: “que si es faran varies preguntes, que si s’ha de pactar amb l’estat”, doncs no és això, volem una pregunta directa i clara, INDEPENDÈNCIA, SI O NO.

Si Catalunya és un país que va perdre la seva sobirania per la força de les armes, nosaltres la guanyarem per la Pau. I hauria de tindre la mateixa consideració, que els països ocupats alemanys durant la segona guerra mundial.

Primer ens van ocupar, hi van haver execucions, tortures, exili i espoli de tota mena, ara continuem patint aquest espoli.

L’oblit de la nostra història explica l’acceptació  acrítica d’un procediment independentista, que hem de carregar-nos de raons.

Els catalans no ens tenim que sentir obligats a sustentar el nostre dret mitjançant una consulta.

Només cal la proclamació del nostre Parlament, consensuada amb Europa i el mon sencer i restituirà la sobirania perduda fa 300 anys.

És de justícia històrica i ens estalviaria un desagradable procés previ a la consulta, atiat pel govern espanyol amb tots els seus recursos, ple de paranys, d’amenaces, de mentides, que tindrà com objectiu, sembrar la por i la divisió entre la població catalana.

I considero que no estem en una democràcia, ja que, El nom democràcia procedeix del terme grec demokratia , que significa "govern del poble" ( de donem , "poble" o conjunt de tots els ciutadans , i kratos , poder o govern) . Per tant, no podem conviure en un estat d’una democràcia segrestada pels poders fàctics i pels que ens espolien cada dia.

Si  voleu esteu convidats a vindre el 15 de setembre, a una reunió de la sobirania que farem a Girona, per més detalls, dirigir-vos al web  de la DUIAP.

MARATÓ PER LA INDEPENDÈNCIA. Anna Maria de la Mota.


2 comentaris:

sargantana ha dit...

els blogs ja ens estem enllaçant per la independencia i ens falta la vostra aportació
no trenqueu la cadena !!
us hi volem a tots !!

blog via cap a la independecia

Carme Rosanas ha dit...

Esperem el teu post!!!

I els teus enllaços!!!

CERCA SEARCH

Búsqueda personalizada