dissabte, 19 d’octubre del 2013

No deixem que l'història de Catalunya es repeteixi, ara tots a una, INDEPENDÈNCIA!



No deixem que l'història de Catalunya sigui tossuda i no ens deixi avançar. Per desgràcia, veig que si tothom volem la independència i està més que demostrat que som majoria, no més ens falta votar.
A l'hora de la veritat, d'unir forçes, tinguem les idees que tinguem, hem d'anar tots a una.
Per que segueixen les mateixes baralles i així no aconseguirem res, mai serem lliures, no per culpa del nostre president, ni molt menys, el President al 2.012 va ser prou valent de començar un camí cap a la independència, va escoltar al poble.
El senyor Artur Mas, està donant la cara per Catalunya, i en comptes de dir tots, "VINGA SR. MAS, QUE ESTEM AMB VOSTÈ, ENDAVANT AMB LA INDEPENDÈNCIA", sempre hi ha algú que l'agrada no més criticar, clar, segurament no han estat mai al seu lloc.
Us recordo que aquesta és la darrera oportunitat que tenim per ser lliures, i si ens dediquem a llençar-nos els mobles a la nostre teulada, en comptes de defenssar Catalunya, i tota Catalunya, som tots, siguem d'esquerres, de centre o de dretes.
Ara tenim una oportunitat d'or, o només sabem perdre davant de les mentides i la prepotència d'Espanya?
O pel contrari, tots farem un acte d'humilitat i donarem recolzament al que pot ser el darrer president de Catalunya, ell ha donat la veu al poble, ara hem de confiar i dir-li que faci el referèndum i si no la DUI.
Als partits polítics només els importa les seves cadires, siguin del color que siguin. I si algú ho pot canviar som el poble unit, per dir-li al nostre president que ENDAVANT, QUE ESTEM AMB ELL!.
Ara no és el moment de veure de quin partit és el president, ara és l'hora catalans d'anar tots a una!
Desprès, si arrivem a tindre la nostre Independència, ja podrem discutir i el que sigui per tindre un país digne i tant que sí, però ara no ens barallem, SI US PLAU.
També us vull recordar a tots els polítics, tinguin un lloc al Parlament o no, que si ens intervenen l'autonomia, automàticament, ells també passaràn a ser uns ciutadans més, sense relevància en cap aspecte.
El pla d'Espanya fa temps que ho està portant a terme, cada cop tenim menys autonomia i menys recursos.
Per això dic, ARA O MAI!!
Tots hem de continuar empenyent, cap a la independència, sense treva ni descans, fins que siguem lliures!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si ARA o MAI! Tots hem d'estar al costat del nostre president. Fora partidismes, el nostre partit més important és aconseguir la Independència.

CERCA SEARCH

Búsqueda personalizada