diumenge, 3 de novembre del 2013

PUBLICITAT ENGANYOSA O TERCERA VIA

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/10/enquesta_ami_96732.php

 A la primera imatge teniu el sondeig pel qual va guanyar el sí a la independència.


Els espanyols estàn preocupats, la setmana passada va sortir una enquesta, que la independència guanya a Catalunya, amb un 58% a favor, i quines coses, aquesta setmana, els de la tercera via es mouen com dessesperats (tant en Duran i Lleida, com l'Herrera, la Camats i en Navarro).
Aquests de la tercera via ens enganyen i us dirè el per què, per fer efectiu el federalisme, millor finançament i demés enganys dintre d'Espanya, la majoria del congrès dels diputats al parlament espanyol, hauria d'aprovar primer la reforma de la constitució i desprès aprovar el federalisme a tota Espanya.
A veure, que no vegeu que això és impossible?, ja ho va provar en Pasqual Maragall i el mateix, PSC- PSOE, és va encarregar de fer-lo fora de la Generalitat.
1ª Espanya no es vol federar.
2º Per federar-se, primer s'ha de ser independent.
3º Els que ara no es volen mullar per la independència, no volen canviar res, simplement estàn preocupats per les seves cadires, no pas pel poble català!

I un altre cosa, SOM A EUROPA, som ciutadans europeus, si ens fem independents, continuarem sent europeus.  Cap norma dels tractats de la Unió Europea no estableix expressament què passa quan una part d'un estat membre es constitueix en estat independent. 
L'UE, per què us preocupa, al cap i a la fí, les polítiques europees no ajuden al sud d'Europa. Hi ha una opció, és diu l'EFTA.
Quan siguem independents,l'UE o qui sigui, no us preocupeu, ja ens cridaràn al seu costat.
El problema no és sortir d'Europa (cosa impossible), el problema és continuar dintre d'Espanya, que no podem oblidar que és una dictadura portada pel PP i el PSOE (no més votem cada quatre anys), i els altres partits que surten, son el mateix, MAI VOLDRÀN LA NOSTRA LLIBERTAT!! 
Si volem ser independents, no hem de demanar-ho a ningú, ho hem de fer els catalans i desprès ens pendràn seriossament al mon.
I la pregunta del referèndum ha de ser per la INDEPENDÈNCIA, més de 2 milions de persones hem sortit al carrer, via manifestació o via cadena, i ho hem mostrat ben clar!
Ara, que no ens enganyin, els mateixos que no volen perdre els seus privilegis, ells no miren pels nostres drets, miren per les seves cadires i sous,sobresous, etc.
1ºPer que és molt fàcil ser d'esquerres i tindre seguretat privada a casa seva (ICV).
2º Per mantindre privilegis o hotelet a Madrid (Duran i Lleida)
3º El que amb la dita vol fer les dues coses -Nedar i guardar la roba- (Navarro)

Cap d'aquests tres exemples els hi preocupa la sanitat  gratuïta, l'educació o la democràcia.
SI FOS AIXÍ, NO ELS HI FARIA POR, PREGUNTAR SIMPLEMENT PER LA INDEPENDÈNCIA!!



 

CERCA SEARCH

Búsqueda personalizada